و با استفاده از احاديث و روايات از قول معصومين(ص) كه راه گشاي ما هستند ، گوشهای از این حقایق را روشن سازم. {اقوال را از كتابهاي اسرارالصلوة و پرواز در ملكوت امام خميني(ره) و علامه مجلسي و كتابهاي آقاي قرائتي و همچنین از آيات مبارك قرآن و با استفاده از سايت درسهاي قرآني که در اينترنت نوشته شده ، نقل نمودهام. اميدوارم توانسته باشم دريچه جديدي را براي بازنگري احكام دين و مخصوصاً فروع دين و خصوصاً نماز و اركان آن براي خوانندگان وعاشقان نماز باز كنم}.
خداوند متعال در قرآن کریم (آيه 45 سوره مباركه عنكبوت) میفرماید:"اتل ما اوحي اليك من الكتاب و اقم الصلوة انّ الصلوة تنهي عن الفحشاء و المنكر و لذكر الله اكبر و الله يعلم ما تصنعون"."بخوان اي پيغمبر آنچه را كه وحي كرديم به سوي تو از قرآن و برپادار نماز را كه البته نماز باز ميدارد انسان را از كار زشت و ناپسند و هر آينه ياد خدا بودن بزرگتر است از ساير عبادات (كه ياد خدا و ثواب و عقابش هميشه انسان را از گناه باز میدارد و انسان را به طاعت وامیدارد. ولي عبادت با غفلت از خدا چندان اثر ننمايد) و خدا ميداند آنچه را كه ميكنيد".
خواننده عزيز اميدوارم با دقت توجه كنيد! زيرا اين نداي نوراني از پروردگار عالم به بنده خود ميباشد. از روي شماره آيه(45) برداشت ميشود كه ندا به کسانیست كه در دنيا عمل انساني و پيروي و اطاعت و عبادت مولا را انتخاب كردهاند.چراکه 45 ، برابر با عدد ابجد اسم آدم و برابر با جايگاه عددی کلمه انسان و خلاصه برابر با جايگاه عددي نام مبارك فاطمه(س) است. پس طرف خطاب ، انسان كامل یعنی پيغمبر بزرگوار(ص) است و از ايشان به قلبهاي سالم و بندگاني كه ميخواهند صورت عمل انساني داشته باشند. چرا عدد این آیه در جايگاه اسم مبارك فاطمه (س) است؟ زيرا معني نام مبارك خانم از ريشه فطم است يعني از آتش جهنم و تمام پليديها بريده است. پس در اين جايگاه ، نماز بپا ميشود كه ريشه در بطن بهشت دارد و امر اين است كه اين ريشه را در بطن ايمان و عقيده و قلب سالم خود بپاداريد!
نماز از نظر اولياء دين تعريف بسيار دارد. از جمله فرمودهاند: نسبتِ نماز به دين مثل سراست به بدن، پس بدن بي سر، هرگز زنده نخواهد بود. امام صادق(ع) فرمودند: ترك نماز ، آفت دين است.
پيامبراكرم(ص) فرمود: اي بشر هرچه ميخواهي بكار، كه هر چه بكاري همان را درو ميكني.
ضميره ابن حبيب گويد راجع به نماز از پيغمبر(ص) سؤال كردند ، حضرت فرمودند: 1- نماز از واجبات دين است. 2- موجب خشنودي خدا است. 3- طريقه پيامبران است. 4- محبت ملائكه را جلب ميكند. 5- هدايت و ايمان است. 6- نور و معرفت است. 7- بركت رزق است. 8- راحت بدن است. 9- براي شيطان ناخوشاينداست. 10- حربهاي در مقابل كفار ميباشد. 11- سبب استجابت دعا است. 12- قبولي اعمال است. 13- توشه آخرت مؤمن است. 14- شفيع نزد ملك الموت است. 15- مونس قبر ميباشد. 16- فرش زير تن است. 17- جواب نكير و منكر است. 18- نماز بنده در محشر ، تاجي است برسرش. 19- نوري در صورتش ميباشد. 20- لباسي بر تنش ميباشد. 21- پردهاي است بين او و آتش. 22- حجتي است بين او و آتش. 23- موجب نجات از جهنم است. 24- عبور از پل صراط است. 25-كليد بهشت است. 26- مهر حورالعين است. 27- بهاي بهشت است. 28-نماز است كه بندگان را به بالاترين درجات ميرساند. 29- چون مشتمل بر انواع عبادات از جمله: تسبيح، تهليل، تكبير، تمجيد و تقديس خداوند و گفتار و دعا است. {جلد 70 ؛ صفحه 114 ؛ كتاب بحارالانوارعلامه مجلسي}
حدود الهي، حفظ مرز عمل انساني ماست كه بايد آن را پاس بداريم. فاطمه زهرا(س) هنگام نماز از ترس ، نفس نفس ميزد. امام حسن(ع) هرگاه از وضو فارغ ميشدند ، رنگشان تغيير ميكرد وقتي از ايشان دلیلش را سؤال كردند فرمود كسي كه ميخواهد بر صاحب عرش وارد شود و به خدمت او برسد سزاوار است كه رنگ چهرهاش تغيير كند.
پيامبر اكرم(ص) فرمود: اگر كسي (زن يا مرد) در نماز سستی کند ، 18 كيفر به او داده ميشود: 6 بلا در دنيا ، 3 بلا هنگام مرگ ، 3 تا در قبر و 3 تا در قيامت و3 تا وقت عبور از پل صراط. اما بلاهای در دنيا: 1- بركت از رزق و زندگيش بردارد2- نور از صورتش برمیگردد 3- بهرهاي از اسلام به وي ندهد 4- دعاهاي صالحان را در حقّش مستجاب نکند 5- دعايش را اجابت نفرمايد.6- به هنگام مرگ به ذلت جان دهد. بلاها به هنگام مرگ: 1-چنان سنگيني در خود احساس ميكند كه گويا كوهي بر او افتاده .2- چندان ضعف بر او غلبه كند كه گويي شلاق بر او ميزنند. 3-تشنه شود بطوريكه اگر همه آب دنيا را بياشامد سيراب نشود و گرسنه گردد چنانكه اگر همهی غذاهای دنیا را هم بخورد سير نشود! بلاها در قبر: 1- غصه شديد و تاريكي 2- تنگي قبر و عذاب تا قیامت 3- محروميت از بشارت ملائكهی رحمت. بلاها در محشر: 1-به صورت حيوان محشور شود 2-نامه عملش را به دست چپش دهند 3-حسابش طولاني شود. اما بر سر پل صراط: 1-خداوند به او نظر رحمت نفرمايد 2- از گناه ، پاكش نكند و عذری از او نپذيرد 3-هزار سال براي حساب نگاهش دارد ، سپس او را وارد جهنم كند .چنان كه خداوند فرمايد (از جهنميان پرسند:) چه چيزي شما را به دوزخ كشيد؟گويند: ما از نمازگزاران نبوديم.
در حديث بيست و دوم از اربعين شيخ بهايي از امام حسنعليهالسلام آمده: چون پدرم را هنگام رحلت فرا رسيد. مرا چنين اندرز و وصيت فرمود" بعد از شهادت به وحدانيت پروردگار عالم و درود و سلام به حضرت ختمي مرتبت(ص) فرمود گواهي ميدهم كه خداوند همه مردگان فرو خفته در گور را خواهد بر انگيخت و از اعمالشان حساب خواهد كشيد و او به همه اسرار سينهها آگاه است، فرمود پسر عزيزم بعد از من در خانه خود گوشهاي ملازمت گير و بر گناهان خود اشك بريز. مبادا كه دنيا ، بالاترين و بزرگترين مسأله زندگي و مهمترين همّ و غمّ تو باشد. پسرعزيزم سفارشت ميكنم كه نماز را سروقت آن بگذاري و صدقات و زكوة مال خود را به موقع به مستحقان آن بپردازي".
پروردگارعالم در سوره مباركه نساء آيه 103 ميفرمايد: فاقيموا الصلوة انّ الصلوة كانت علي المؤمنين كتاباً موقوتا. يعني نماز را بپاي داريد كه نماز براي اهل ايمان حكمي است لازم و فريضهاي حتمي است. و در آیه 238سوره مباركه بقره ميفرمايد: " حَافِظُواْ عَلَى الصَّلَوَاتِ والصَّلاَةِ الْوُسْطَى وَقُومُواْ لِلّهِ قَانِتِينَ ". يعني نسبت به نماز وسطي (كه به عقيده اكثر مفسران ، نماز صبح است) مراقبت و دقت به كار بريد و در طاعت خداوند فروتن باشيد(البته تمام نمازها ، وسطي هستند: نماز ظهر، وسطي بين نماز صبح و عصر است. نماز عصر، وسطي است بين نماز ظهر و مغرب . نماز مغرب ، وسطي است بين نماز عصر و عشاء و نمازعشاء، وسطي است بين نماز مغرب و صبح).
و در آيه 14 سوره مباركه طه میفرماید: :" إِنَّنِي أَنَا اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنَا فَاعْبُدْنِي وَأَقِمِ الصَّلَاةَ لِذِكْرِي " يعني: به يقين اين منم خداى يكتا كه جز من معبودى نيست، پس مرا پرستش كن و نماز را به ياد من برپا دار. در آيه 45 سوره مباركه عنكبوت میفرمايد: " وَأَقِمِ الصَّلَاةَ إِنَّ الصَّلَاةَ تَنْهَى عَنِ الْفَحْشَاء وَالْمُنكَرِ " يعني: و نماز را برپا دار، زيرا نماز از گناهان بزرگ و آنچه (در شرع و عقل) ناپسند است بازمىدارد.
حضرت رسول(ص) فرمود: "من ترك الصلوة متعمدا فقه كفر". يعني آنكس كه به عمد و اختيار نماز نخواند قطعاً كافر است .(نشان از بينشانهها.در حديث ديگر فرمود: " بَيْنَ الْعَبْدِ وَبَيْنَ الْكُفْرِ تَرْكُ الصَّلاةِ " " يعني فاصله ميان بنده و كافر گرديدن او، ترك نماز است.
هرآنكس غافل از حق يك زمان است در آن دم كافر است اما نهان است
اگر آن غافلي پيوسته بودي درِ اسلام بر وي بسته بودي
چنانچه از پيامبر اكرم (ص) روايت شده است «لا يزال الشيطان ذعرا من المؤمن ما حافظ على مواقيت الصلوات الخمس ، فإذا ضيعهن اجترأ عليه فأدخله في العظائم.» يعني: «شيطان پيوسته ازمؤمن هراسان ميماند ، مادامي كه براوقات نمازهاي پنجگانه مواظبت كند، پس اگرآنها راضايع نمايد، شيطان براوجرات ميكند و او را در گناهان بزرگ وارد مينمايد.» از اين احاديث و آيات مبارك درس ميگيريم كه انسان برگزيده در آفرينش ، بايد در بندگي و اطاعت مولايش؛ پروردگار سبحان ، خالص و مخلص باشد تا بتواند به رضاي او و قرب درگاهش برسد. و اين طريق تكميل نميشود الا به دو جمله " التَّعْظِيمُ لأَمْرِ اللَّهِ وَالشَّفَقَةُ عَلَى خَلْقِ اللَّهِ " امر خداوند را بزرگ بشمارید و نسبت به خلق خدا مهربانی و شفقت بورزید.
سِرّ گنجِ ابجدی در 5 نوبت نماز!
هر نوبت نماز به یکی از پنج تن(ص) تعلق دارد و اسرار باطنی نماز به وجود آن بزرگواران افشا و معنا میشود( البته در قسمت اوقات نماز توضیح کامل آمده و در این قسمت از باب اسرار نماز ، مطالبی بیان میشود).
*نماز ظهر: حضرت رسالت پناه ؛ محمد مصطفی(ص) خود ، اولین گنج خلقت است و مقام اول را دارد.اول یعنی یک و حرفش الف است که تمام حروف را در بردارد چه ظاهری و چه باطنی!!!(رجوع شود به کتاب گنج الف) مَلک این حرف حضرت اسرافیل(ع) است که مامور احیا و زنده شدن و دمیدن در صور میباشد. پس درواقع آنچه در دنیا آمده و میآید از گنج وجود و سِرّالاسرار محمدی(ص) است! اولین نماز که ایشان به امر خالق یکتا در آسمان چهارم اقامه کردند و تمام پیامبران مأموم ایشان بودند ، نماز ظهر است و این نماز متعلق به وجود مبارک پیامبر(ص) میباشد که رتبه اول خلقت در عالم سِرّ است.
کلمه ظهر یعنی آشکار کننده همه ناپیداها و خداوند کریم وجود مبارک آقا را حقیقتِ ظهر قرار داد و تمام اسرار و احوالات و قوانین و احکام و دستورات خود را برای حیات دنیا و آخرت و جمع جمیع تمام احکام و دستوراتی که در 104 کتاب آسمانی به پیامبران پیشین داده بود ، همه را یکجا در کتاب آسمانی و کلام الله خود یعنی قرآن مجید به قلب مبارک پیامبر(ص)نازل فرمود { آیه 59 سوره مبارکه انعام: ... ولا رطبٍ و لا یابسٍ الا فی کتابٍ مبین ؛ هیچ تری و خشکی نمیماند مگر اینکه در کتابِ آشکار کننده و مبین (قرآن) آمده است}.
همانطورکه همهی حروف در گنج الف ظاهر شد ، همه معانی و معلومات از علوم کامله هم از الف وجودِ پر فیض و برکت رسول اکرم(ص) ظُهر شد! و کتاب آسمانی ایشان بالاترین معجزه قرار گرفت زیرا کلام الله و کتاب الله است! خودِ بزرگوارش هم مقام اشرف و اکرم و اَتَم و اَدوَم و اقدَم همه مخلوقات شد و همینطور اهل بیت محترمش هم در تمام خلقت ، سید هستند: خانم فاطمه زهرا(س) سیدة النساء العالمین ؛ تنها دردانه خلقت در عالم است. امیرالمؤمنین علی(ع)؛ سیدالاوصیاء در بین تمام پیامبران و اوصیاء است. امام حسن(ع) ؛ سید الاسباط ؛ بالاترین مقام سبط اکبر بین تمام فرزندان پیامبران را داراست و امام حسین(ع)؛ سیدالشهدا ؛ بالاترین مقام شهدا (از اولین تا آخرین) در دنیا و آخرت است. و هر دو وجود مبارک ، سید الشباب اهل الجنة هستند. و به همین ترتیب هر یک از چهارده نور مطهر(ص) در تمام خلقت ، سید هستند!
پس در آسمان رسالت ، خورشید وجود پیامبر(ص) ظُهرِ وجود و مقامش الف است.
*نماز عصر: متعلق به حضرت علی(ع) است که معصوم دوم و مرتبه خلقت نوری ایشان درعالم سِرّ به عدد 2(=ب) است و مقام باطن ایشان ظرف خالص و مخلص عمل کننده و امام جمع الجمع قرآن عزیز ، ناطق قرآن کریم و ظهور دهنده اسرار آن از عالم اعلا به عالم سفل دنیا ، جداکننده نوراز ظلمات و در لباس ولایت ، به نتیجه رساننده اهداف همهی پیامبران {مخصوص حضرت محمد(ص)} در دنیا و آخرت است که ایشان صاحب مقام حرفِ ب است و هیچ انسانی بدون ورودی از باء بسم الله الرحمن الرحیم ، ورودی درعمل به باطن قرآن و گرفتن تمام محتوا و قبولی از قرآن را ندارد! یعنی تا شیعه و پیرو علی(ع) و فرزندان معصومش(ص) نباشیم راهی به باطن قرآن که همان نور ایمان و هدایت است و حقیقت نماز که عمود دین است{پیامبر(ص) :الصلاة عمود الدین} ، نداریم. یعنی راه وصل شدن به اعلا (که اسم مبارک خداوند است) و رسیدن به اعلای رضای خدا(مقامِ قرب الهی) ، راهی جز از صراط علی(ع) و یازده ذریه نورانیش(ص) نیست.
حرفِ ب در دستور زبان حرف همراهی ، ربط و وصل است { جالب است که کلمه مَعَ در عربی ، به معنی با (همراه) است که عدد ابجد کلمه مع=110 و برابر با عدد ابجد نام مبارک علی(ع) است} پس خوب امیرالمؤمنین علی(ع) را بشناس! نام یکی از سورههای قرآن کریم ، سوره مبارکه عصر است و عدد ترتیب نزولش بر قلب مطهر پیامبر(ص) 13 است که امیرالمؤمنین(ع) در 13 رجب بدنیا آمدند و در واقع به وجود مطهرش سی،زده شد (رجوع شود به کتاب مهندسی خلقت).پس امام علی(ع) {و در بطنش یازده ذریه نورانی(ص)} همان عصر وجود است. بنابراین باطن نماز ظهر و عصر شد: الف ، با . پس اگر به حقیقت نماز خوب دقت کنیم متوجه میشویم که رسالت و ولایت ، حقیقت الفبای دین و عباداتمان (بخصوص نماز) است پس قبولشان بر همه ما فریضه است که هر کس از رسولان و اولیاء دین تمرّد کند ، ظلم کرده و جریمه سختی میشود.
*نماز مغرب:متعلق به وجود حضرت فاطمه(س) است که معصوم سوم و مرتبه خلقت نوری ایشان درعالم سِرّ به عدد 3(=ج)است. اما کلمه مغرب یعنی ظرف گیرندهی غروب یعنی افول نور خورشید (اسم مفعول غروب است). همانطورکه بیان شد حقیقت نماز ظهر، خورشید رسالت و حقیقت نماز عصر، خورشید ولایت است پس در حقیقت در ظرفِ مغرب عالم امکان ؛ وجود مبارک سیدة النساء العالمین ؛ فاطمه زهرا(س) ، دو خورشید افول دارد و او ظرفِ کامل است که حقیقت جمعِ عدد الف و با میباشد ؛ عدد ابجد حرفِ ا=1 و حرفِ ب=2 است که در جمع میشود 3 (3=2+1) که با دو معنی زیبا ، مغرب را معرفی میکند : 1) عدد 3 برابر حرفِ ج است که جهیدن و جهان شدن را ظهور میدهد و تمام هستِ عالم به وجود حرفِ ج که ظهور حقیقت آب است(آب=3) ، ظاهر میشود و خداوند کریم در آیه 30 سوره مبارکه انبیا میفرماید:... و جعلنا من الماءِ کلّ شیءٍ حی. پس همه چیز از آب زنده شد! 2) نماز مغرب 3 رکعت است و صاحبش ، کوثر عالم وجود ؛ حضرت فاطمه زهرا(س) میباشد.
هر جا آب باشد ، آبادانی و سبزی میآید پس بعد از نماز مغرب ، نماز عشاست که متعلق به سبزپوش آل محمد(ص) است!
*نماز عشا:متعلق به امام حسن مجتبی(ع) ؛ سبزپوش آل محمد(ص) است که ایشان چهارمین معصوم است و مرتبه خلقت نوری آقا در عالم سِرّ ، عدد 4 میباشد (نماز عشا هم 4 رکعت است) و 4=داست که دال خوانده میشود و یکی از اسماء پروردگار عالم ، دال میباشد که خود، دلیل خلقت است.و حرف دال ، هدف و غایت ظهوری ابدی و اراده و مشیت خلقت در عالم ازلی است. گنج معصومیت آقا به عدد 4 ؛ پایهی اربعین و ربیع واقعی را ظهور داد ، درحالیکه یکی از صفات ذاتی پروردگار عالم ، حی است و باطن عالم سرمد تا علم اسفل را در گنج حیات و حقیقت اربعین جلوه میدهد چراکه جلوهی حی ، حقیقت سبزی و حیات طیب و طهارت محض است. از خداوند سبحان ، هرگز غیر از این همه زیبایی سرنمیزند و او خیر محض و زیبایی محض و حیات محض و سبحان محض میباشد!
چنانچه در عالم بالا ، وجود مبارک چهارمین معصوم(ص) به حرف دال ، در حقیقت اسرار الف-با-جا را افشا میکند و ا ب ج د ظاهر میشود. با ظهور خلقت خانم فاطمه زهرا(س) که حقیقت آب و کوثر وجود است ، سبزی و گنج حسن(ع) آشکار میشود زیرا هر جا آب است ، سبزی و حیات و زندگی و سلامت و طهارت پا برجاست! و درخت شجره طیبه که طبق آیه 24 سوره مبارکه ابراهیم(ع) اصلها ثابت و فرعها فی السماء است ؛ شاخههای سبزش عالم را فرامیگیرد (الم ترکیف ضرب الله مثلا کلمة طیبة کشجرة طیبة اصلها ثابت و فرعها فی السماء).
*نماز صبح: تا اینجا 4 حرف ا ب ج د به عدد 1 ، 2 ، 3 و 4 ظاهرشد که در جمع میشود 10 که برابر با حرفِ ی است و وقتی کنار چهار حرف دیگر قرار میگیرد ابجدی میشود 1+2+3+4=10 »ا(=1)،ب(=2)،ج(=3)،د(=4)،ی(=10) و وجود مبارک امام حسین(ع) که خود به عدد 10 بدنیا آمده ( 1خودش +9 ذریه نورانی در بطنش) ، حرفِ ی را با خود آورده است و با نماز صبح که متعلق به ایشان است ، گنج عشر بر همگان آشکارمیشود! درواقع شاید حساسیت این نماز که در قرآن عزیز هم میفرماید که وقت این نماز را مواظبت کنید ( آیه 238 سوره مبارکه بقره: حافظوا علی الصلوات والصلوة الوسطی و قوموا لله قانتین) به این دلیل باشد که نماز صبح ، جمع کننده تمام اسماء مبارک است و نمازصبح حقیقتش مصباح الهدی خودِ امام حسین(ع) (بین ظلمات شب و نورانیت صبح است) و درواقع یخرجهم من الظلمات الی النور میباشد.
بنابراین 4 نماز قبل با نماز صبح ، 4 روی 10 میشود(10=4+3+2+1) درواقع باطن 14 معصوم(ص) و تمام حروف الفبای ابجدی(یعنی تمام 28 حرف قرآن مجید)! و جمع ارقام 14 میشود 5 (5=4+1) که در شبانه روز 5 نوبت نماز واجب شده است و نماز، 5 رکن دارد. درحالیکه وجود مبارک پنجمین معصوم(ص) ؛ امام حسین(ع) است و مرتبه خلقت نوری آقا در عالم سِرّ ، عدد 5 میباشد که جمع کننده تمام اسرار خلقت و حلقه بندگی است. و پنجمین رکن نماز، سجده است که اباعبدالله الحسین(ع) در قتلگاه سر به سجده بندگی و رضای خداوند گذاشت و برنداشت تا سر مبارکش از بدن جدا شد... .
نکته دیگر اینکه در سجده باید 7 موضع بدن ساجد شود و 2سجده یک رکن محسوب میشود درواقع 2 تا 7 تا ساجد میشوند یعنی 14 تا و 5=4+1 که پنجمین رکن نماز ، سجده است و ارکان نماز به سجده بسته میشود.{ امام حسین(ع) پنجمین معصوم(ص) است و 9 ذریه نورانی در بطنش که میشود 14(14=9+5)}. در نمازهای واجب از 2 رکعت کمتر نداریم و آن هم نماز صبح است که در هر رکعت 14 موضع بدن، ساجد میشود و در 2 رکعت میشود 28 تا (28=2×14) و عدد ابجد نام مبارکحسین(ع)=128 است یعنی ایشان با شهادتش ، تمام 28 ارکانِ حروف قرآن را حفظ فرمود.
نکته: 3 نماز ظهر، عصر و عشا 4 رکعتی و نماز مغرب هم 3 رکعت است حال اگر 4 را به توان 3 برسانیم64 ، برابر با عدد ابجد کلمه دین میشود و اگر در عدد 2 رکعت نماز صبح ضرب کنیم 128 میشود یعنی برابر با عدد ابجد نام مبارک حسین(ع)!!! {128=2×(4×4×4)}
حال خوب متوجه شدیم که نماز، الفبای خلقت و تأویل و معنای حقیقت قرآن کریم و حقیقت وجود انسانهای کامل یعنی 14 معصوم(ص)هستند که ما تا شیعه و پیرو واقعیشان نباشیم و عامل به آیات قرآن قرارنگیریم و الفبای عملمان با آن عزیزان تطبیق نکند، نمازی نخواندهایم و به حقیقت نماز که تنهی عن الفحشا و المنکر است نمیرسیم(آیه 45 سوره مبارکه عنکبوت:اتل ما اوحی الیک من الکتاب و اقم الصلوة ان الصلوة تنهی عن الفحشاء والمنکر و لذکرالله اکبر والله یعلم ما تصنعون)!
*با توجه به مطالب بالا که پیرامون اسرار اوقات نماز بیان شد نتیجه میگیریم :
از آنجا که معرفت اوقات نماز و صاحبان نماز را در حروف ابجدی خواندیم و اعدد ، روح حروف هستند و نماز ، صورت انسان کامل است. پس تمام باطن قرآن و باطن حروف هم در آن کامل است چراکه قرآن مجید 4 سجده واجب دارد که در 2 رکعت نماز مقبول ، 4 سجده است پس قرآن ، همان نماز است و نماز ، همان قرآن است! و قرآن ، تماما وجود مبارک 14 نور مقدس(ص) است و 14 نور مقدس(ص) ، تماما باطن قرآنهستند.اگر مثل یک معادله بنگریم و این حقیقت برای همه باز شود دیگر نماز را سبک نمیشمارند!
در احکام آمده است که باید حدود احکام نماز و حتی صورت ظاهری آن (تجوید و قرائت) و 4000 مسائل نماز را در حدّ واجبات بشناسیم و بدانیم وعمل کنیم زیرا نماز، وجود حقیقی دارد. چراکه اگر غلط بخوانیم و یا مثلا شک کنیم(شکیات صحیح) و آن نماز را اصلاح نشده رها کنیم (حتی اگر بخواهیم دوباره آن را ادا کنیم) ، در قیامت گروهی وجودهای بی دست و پا ، دور ما را میگیرند که از وحشت میپرسیم اینها کیستند؟! جواب میآید : نمازهاییاند که بدون اصلاح رها کردید و حالا باید جوابگویشان باشید!
همانطورکه بیان شد باطن اوقات نماز به حروف ابجدی (10=4+3+2+1) و 4 روی 10 یعنی 14 رسید... . الفبای عربی 28 حرف است که 10=8+2 پس درواقع تمام الفبا در حروف ابجد جمع شده است{(ا=1)+(ب=2)+(ج=3)+(د=4) =10 (=ی)}. بنابراین نماز ، تمام حروف است.
در نمازهای واجب بیشتر از 4 رکعت (نماز ظهر،عصر،عشا) و کمتر از2رکعت (نماز صبح) نداریم. عدد 2 ، برابر حرف ب است. و به فرموده پیامبر(ص) تمام محتوای قرآن در سوره مبارکه حمد و تمام آن در بسم الله و تمامش در حرفِ ب قرار دارد. حال جالب نیست که تمام قرآن هم 2 رکعت نماز است {که در رکعت اول و دوم ، خواندن سوره مبارکه حمد واجب است} و تمام سورههای قرآن مجید با حرفِ ب شروع میشود! عدد ابجد 2 به حروف 10 میشود(دو=10) و آیا نماز صبح متعلق به امام حسین(ع) نبود که ایشان به عدد 10 بدنیا آمده ؟و این عدد برابر حرف ی است (عرب آن را ، یا میخواند). و تمام اوقات نماز در عدد 10 یعنی حرف ی غرق است زیرا 1(ظهر)+2(عصر)+3(مغرب)+4(عشا)=10 یعنی همه ، در نماز صبح جمعاند و صاحب نماز صبح ؛ مصباح الهدی و سفینة النجاة ؛ امام حسین(ع) است ( درواقع 1 خودش+9 ذریه نورانی در بطنش) پس در حقیقت نماز صبح متعلق به 10 معصوم(ص) است. و عالم قیامت در صبح قیامت تجلی میکند(یوم القیامة). و دنیا امتحانش میشود عدد 10 که به عربی عشر خوانده میشود و دنیا درعشرغرق است ؛ کلّ یوم عاشورا و کلّ ارض کربلا .
نکته(نقطه آفرینش):اولین خشکی در زیر خانه خدا خلق شد و بعد کشیده شد(دحو الارض) و آنجا به امر خالق یکتا ، قبله قرار گرفت. آن نقطه خشکی به عربی ارض نام گرفت که عدد ابجدش 1001 میشود{در دعای جوشن کبیر خداوند متعال را به 1000 اسم اعظم میخوانیم که یک نام در همه نامهای خداوند مستتر است پس میشود 1001 اسم!} . اگر در 28 حرف هم عدد ابجد حرف اول (ا=1) و حرف آخر(غ=1000) را با هم جمع کنیم 1001 میشود { حروف غین همان حروف غنی است}. بنابراینتمام 28 حرف شد 1001 و در بالا اشاره شد که نماز ، تمام حروف است پس اگر کلّ نماز را خوب بشناسیم و به مقام باطنش برسیم متوجه میشویم خداوند بندهاش را با نماز ، غنی و به تمام گنج مستفیضش میفرماید و به صاحب نماز یعنی امام نماز میرساند ؛ وصل شدن به آقا و مولایمان صاحب عصر و الزمان (عج).
اسرار نماز 5 گانه در 3 نوبت
وجود مبارک امام صادق(ع) فرمودند که 5 نوبت نماز در 3 نوبت خوانده شود. همانطورکه دیدید معارف از دیدگاه علم حروف در 5 نوبت بسیار زیبا بود.اما در واقع باطن 3 نوبت هم همان 5 نوبت است!
اگر خوب دقت کنید در گردش ساعت شبانه روز ، ساعت 3 ، شناسایی دیگرش 15 خوانده میشود. چند نکته در این اعداد نهفته است:
همانطورکه بیان شد عدد 5 ، عدد بسته است و قرار گرفتن درحلقه بندگی واقعی برای هر بنده با خواندن نماز پنجگانه و رسیدن به حقیقتش است به شرط اینکه نمازمان پشت امام معصوم(ص) باشد یعنی امامِ نماز را پیشاپیش نماز ببینیم.چراکه نماز بی ولای اوعبادتی است بی وضو
به منکرعلی(ع) (وذریههای معصومش(ص)) بگو نماز خود قضا کند
جمع اعداد 1 تا 5 برابر 15 میشود 15=5+4+3+2+1 که برابر با جایگاه عددی حرفِ س به عدد ابجد 60است. که حرفِ س ، قلب قرآن و میزان حروف است. و هر ساعت ، 60 دقیقه و هر دقیقه 60 ثانیه است. و خداوند یکتا در آیه 103 سوره مبارکه نساء فرمود: ... انّ الصلوة کانت علی المؤمنین کتابا موقوتا. یعنی در وقت قرارگیرد میزان و طبق دستور الهی (با تمام شرایط).پس حقیقت نماز ، دائما در تمام عالم در زمان و مکان جاری است.
در واقع ساعت 15 ، عدد 3 هست که در 5 نوبت ضرب شده و عدد 15 را نشان میدهد(15=3×5 ،15=س ؛میزان). که حیات تمام هستی درگرو عدد3 است و برابر عدد کلمه آب است. درواقع هر چیزی برای اینکه به حیات واقعی و دائمی خود برسد و سبز بماند ، باید در 3 (=آب) ضرب شود تا به میزان حیات حقیقی برسد. حقیقت آب ، کوثر وجود است یعنی خانم فاطمه زهرا(س) و یکی از نامهای قرآن هم کوثر است. اگر حروف آب را به صورت بسیط بنویسیم الف و با ، عدد ابجدش 114 میشود(114=3+111) و 114 ، برابر تعداد سورههای قرآن است . پس حقیقت آبی که همهی انسانها را سیراب کرده و احیاء دنیا و آخرت میکند ، قرآن و نماز است. (رجوع شود به کتاب عرفان آب)
آب تطهیر کنندهی عین نجس به عین پاک است. آبِ ظاهر، نشانی از آبِ باطن دارد. پس با عرفان آب ، خود را شستشو دهیم تا حیوانیت از ما جدا شده و به حقیقت انسانی برسیم! به همین علت نماز واقعی ، تنهی عن الفحشاء و منکر میشود. و اینجاست که معنای روایتی از پیامبر(ص) را متوجه میشویم که به مردم فرمودند:اگر بر در خانه يكي از شما نهري از آب صاف و پاكيزه باشد و در هر روز پنج بار خود را در آن شستشو دهد آيا چيزي از آلودگي و كثافت در بدن او ميماند؟در پاسخ عرض كردند: نه. فرمود: نماز ، درست همانند اين آب جاري است، هر زمان كه انسان نمازي ميخواند گناهاني كه در ميان دو نماز انجام شده است از ميان ميرود.
حال اگر به صورت قطر از عدد 3 به عدد روبرویش در ساعت وصل کنیم ، عدد 9 میشود { شاخص نماز عصر حدودا در ساعت 3 و شاخص نماز عشا حدودا در ساعت 9 است}. درشکیات نماز واجب، 9 شک صحیح وجود دارد تا نماز کامل و بدون اشکال تحویل داده شود. و درشناسایی عددی دیگرِ 9، 21 خوانده میشود که برابر با جایگاه عددی حرفِ ش است (صفت تفشی دارد) پس صفتش ، افشاء حقیقت نمازی است که در میزانِ سین به عدد 15(=س) انشاءالله به نتایج ظاهری و باطنی نماز افشا میشود و نمازگزار به میزان اعمال دست پیدا میکند.البته از درون قلبش، تا به اعضا و جوارح و همه اعمالش افشاشود.انشاءالله
باطن عدد 17 (در 17 رکعت نماز شبانه روز)
بجا آوردن 17 رکعت نماز در شبانه روز واجب است و به فرموده پیامبراکرم (ص) "نماز ، ستون دین است." که اسرار زیادی در خود نهفته دارد ! جالب اینکه در قرآن کریم 5 بار کلمه صلوات آمده است ، چنانچه خداوند متعال 17 رکعت نماز را در 5 وعده امر فرموده است. هر دو عدد (5 و17) ، از اعداد کلیدیاند و توضیح و تفسیر آنها طوری است که تمام عالمیان را در بَردارد و هرگز به مفهوم واقعی و کلّی آنها نمیتوان رسید! و این بنده حقیر به قدر وسعم توضیحاتی را بیان میکنم شاید که مورد رضای خداوند متعال و خلیفهی برحقّّش ؛ امام زمانمان؛ مهدی موعود(عج) قرار بگیرد.من ظاهر عدد را توضیح میدهم تا انشاءالله به درک باطن آن برسیم زیرا هم نام مبارکِ ظاهر و هم نام مبارک باطن ، اسم محیط برعالمیانِ خداوند کریم است.
عدد 17 در واقع 7 روی 10 است و 7 روی 10 یعنی تمام راز خلقت ! به ساده ترین بیان یعنی 7 طبقه آسمان روی یای دنیا (در کتاب راز دنیا توضیح داده شد که دنیا یعنی در،یا ؛ کل یوم عاشورا) .پس میشود 7 روی 10 !
سقف اعداد تا 9 بیشتر نیست.وقتی عدد، طولی طیّ مسیرمیکند باید ظرفِ عرضِ همان عدد به صورت حروفی ، گیرای آن باشد. پس وقتی عدد نُه را به حروف بنویسیم ، عدد ابجد نُه = 55 و جمع ارقامش 10 میشود. جالب است که اگرچه به امر خداوند متعال حروف به زبانها و گویش مختلف (در دنیا) ظاهر شده اما همه در اصل تقریبا ، یکی است و ملکوت حروف ، یک معنا را دارد . مثلا عدد 9 به عربی تاسع است که عدد ابجدش 531 و در جمع ارقامش 9 میشود که نُه=55 و 10=5+5 ! یا عدد ابجد دَه=9 است و عدد 10 به انگلیسی تِن میشود که عدد ابجد تِن=450 و جمع ارقامش همان 9 است!
پس دَه به حروف ، همان 9 به عدد است و نُه به حروف ، همان 10 به عدد است. بنابراین حرف است که ظرفِ گیرنده میشود. کلّ یوم عاشورا و کلّ ارض کربلا یعنی همهی روزهای دنیا 10 است و تمام خاکِ زمین، کربلاست زیرا عدد 10 ، گنجِ عشر است {رجوع شود به کتاب عرفان عدد10} و عدد 10 ، وجود مبارک 14 معصوم(ص)است و امتحان همهی اولیاء و انبیا و همهی بندگان مؤمن ، عاشورای عمرشان است که با این گنجِ خداوند؛ وجود ولیّ خدا و حجت خدا چه میکنند؟! زیرا هرکدام از بزرگواران، باطناً 14 نور مقدس (ص) هستند.
حال اگر ارقام 14 را با هم جمع کنیم 5 میشود که در شبانه روز 5 نوبت نماز واجب است و اسرار باطن 14 معصوم(ص) در عالمِ سِرّ ، به انوار 5تن(ص) جلوه کرده است. اما همانطورکه میدانید عدد 14 ، اسرار تمام خلقت است که به صورت 2 تا 7 تا بر همهی عالمیان احاطه دارد.مثل اینکه 7 آسمان بالای سرمان و 7 طبقه زمین زیر پایمان است. در7 روز هفته غرقیم درحالیکه هر سال 52 هفته است و 52 برابر با عدد ابجد کلمه حمد است یعنی به عددِ طولی 7 (روزهای هفته)، واردِ کلمه حمد(=52) میشود. پیامبر(ص)فرمودند:" محتوای تمام قرآن در سوره مبارکه حمد است...". و سوره مبارکه حمد شامل 7 آیه است. پستمام عوالم در عدد 7 حمد غرق هستند!
بنابراین خوب در عدد 17 بیندیشید! که از عالم اسرار تا دنیای سفل همه به گنجِ عشر(تا قیامت) خلق شده و در دنیا ظهوریافته ، و محتوای گنجِ عشر، حمد است که در آن چگونه به شکرانه و سپاسِ خالق رسیدن را ، به بنده میآموزد( درواقع میشود 7 روی 10)
در نمازهای واجب ، کمتر از 2 رکعت نداریم و خواندن سوره مبارکه حمد که 7 آیه دارد در هر رکعت واجب است پس میشود 2 تا 7 تا یعنی 14 تا. و هر نماز در جایگاه خودش ، تمام محتوای باطنِ17 را در بردارد. هر نماز، 5 رکن دارد (اگرچه 2 رکعت باشد) و در هر رکعت ، رکن پنجمِ آن سجده است که هر دو سجده ، یک رکن محسوب میشود. در سجده ، واجب است که 7 موضع بدن روی زمین بیاید ، پس میشود 2 تا 7 تا یعنی 14 تا {عدد ابجد کلمه سجده=72 و جایگاه عددیش برابر 27 است}.
امیدوارم خوب دقت کنید و ببینید وقتی امامان معصوم(ص) که حجتهای خداوند هستند، هرکدام باطناً 14 نور مقدس(ص)هستند چون در مقابل قرآن که طبق آیه 87 سوره مبارکه حجر: سبعا من المثانی و القرآن العظیم است ، قرار دارند. {خداوند ، قرآن را 7 تا 2 تا یعنی 14 تا قرارداد و عدد 14 یعنی 4 روی 10 که همان گنج عشر است(10=4+3+2+1). وقتی پیامبر(ص) میفرماید تمام محتوای قرآن در سوره مبارکه حمد است و این سوره 7 آیه دارد پس تمام قرآن هم 7 روی 10 است و تمام آن ، 2 رکعت نماز مقبول است زیرا 4 سجده واجب دارد! }.
وطبق حدیث ثقلین (انّی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی ... من در میان شما دو چیز گرانبها باقی میگذارم که اگر آنها را دستاویز قرار دهید هرگز گمراه نخواهید شد؛ کتاب خدا و عترتم که همان اهل بیت(ع)است. پس بنگرید که چگونه با آن دو رفتار میکنید که آن دو از هم جدا نمیشوند تا آنکه در کنار حوض کوثر برمن وارد شوند.پس من از شما درباره رفتارتان با این دو یادگار ارزشمند سؤال خواهم کرد) نتیجه میگیریم حقیقت نمازِ ناطق هم ، 14 نور مقدس(ص) است. درحالیکه 14 نور مقدّسند اما 7 نام مبارک دربین آنها بدون تکرار است.خوب دقت کنید!در هفته هم روزاول متعلق به پیامبر(ص) به نام محمد(ص) است و روز آخر(جمعه) متعلق به امام زمان(عج) است که هم نامِ جدّ بزرگوارش میباشد(م ح م د) و ریشه هر دو نام مبارک ، حمد میشود ( سوره مبارکه حمد شامل 7 آیه است) پس هفته، 7 روز است اما به 14 نور مقدس(ص) متعلق است و روز جمعه متعلق به معصوم چهاردهم است که از یکی نامهای زیبای صاحب الزمان(عج)؛ جمعه است!
بنابراین نماز را کوچک نشمارید و آن را با توجه بخوانید که درواقع باطن عمل یک مؤمن ، برهمهی عالمیان احاطه پیدامیکند و نماز مقبول ، آسانسور انتقال بنده از عالم سفل دنیا به عالم قرب پروردگار عالم میشود.اللهم الرزقنا
جزء 17 قرآن کریم(سوره انبیا و حج) :
در قرآن کریم ، جزء 17 با سوره مبارکه انبیا شروع میشود که همهی برکات وجود 124000 پیامبر بزرگوار، آورنده خبر خیر کثیر در دنیا و آخرت هستند. و دومین سوره جزءِ17 سوره مبارکه حج است که بیست و دومین سوره قرآن است و جایگاه عددی کلمه صد=طلا=عبد=22 میباشد و جالبتر اینکه بیست و دومین قسمت جغرافیایی زمین هم مکه است.
خوب دقت کنید ! اینجا جایگاه قبله و خانه مطهر خدای مهربان و محل نزول وحی و جای تولد ولایت و گنج اسرار الهیست. برابر افشاء تمام باطن 17 رکعت نمازی است که باید (در هر نقطه از عالم که باشیم) رو به سمت این خانه مطهر(قبله مسلمین) خوانده شود.{مخصوصا باید روی قلبمان همیشه به این سو باشد(نیت قربتاً الی الله)}. عدد ترتیب نزول سوره مبارکه حج به قلب مطهر پیامبر(ص) 103 میباشد که برابرعدد ابجد اسم مبارک منجیِ خداوند یکتاست و همچنین شامل 78 آیه است که برابر با عدد ابجد اسم مبارک حکیمِ پروردگار عالمیان است.
نکته: عدد ابجد کلمه ابدی= بَهی=17 است. خداوند متعال این لطف را به انسان مؤمن عنایت میفرماید که با بجاآوردن 17 رکعت نماز، ابدی میشود( یعنی با وجود مرگِ ظاهری ، اما درواقع هرگز نمیمیرد) در دعای سحر ماه مبارک رمضان از خدا میخواهیم اللهم انی اسئلک من بهائک بابهاه و کل بهائک بهی... .
آیا تا به حال فکر کردهاید که چرا خانه مبارک خدا به شکل مکعب است؟! و هر وجه آن به شکل مربع؟! و میتوانیم از همه طرف(دورتا دور آن) به سوی آن نماز بخوانیم؟! دلیل اینکه زمین و تمام عالم به شکل دایره است و عدد ابجد کلمه دایره=220 و جایگاه عددیش 40 میشود و 40، اربعین است و از ریشه ربع.
آیا این خانه به مهندسی خالق یکتا نیست؟! زیرا خودش امر فرموده تا به دست پاکترین انسانهای روی زمین(پیامبران الهی) ساخته شده است ؛ به شکل مکعبِ مربع! ریشه مربع از ربع است و 4 ضلعش با هم برابر است پس ریشهاش بهار است. بنابراین در مهنسی هم ظاهرش مربع است و هم باطنش طهارت محض است که 40 میشود. و انسان در هنگام نماز هم باید ظاهرش آراسته و پاک باشد و هم با وصل شدنِ قلبی به قبله ، حیات بهاری را در دنیا و آخرت بگیرد.
خداوند متعال میفرماید: اقم الصلوة نفرموده إقرأ الصلوة(نماز را بخوان)! اقم الصلوة ظاهرا یعنی نماز را بپا دار اما درواقع یعنی نماز ، مثل یک درخت ریشهدار و سبز شود و قائم بر ریشهی محکم ، استوار بماند تا این نماز ، حیات بهاری را برای برپادارندهاش تضمین کند. پس خیلی زیباست! اسرار نماز، همهی گنجهای پنهانیست که با اجرای صحیح و رسیدن به معارفش ، آشکار میشود.
نماز به عدد 17 رکعت واجب شدهاست که در اصل عدد 7 روی 10میباشد که تمام عالم خلقت به عدد حمد که هفت آیه دارد روی گنج عشر (سبع مثانی) غرق است یعنی 7 روی 10 که میشود 17 و مجموع تعداد رکعات نمازهای واجب در شبانه روز است.تنها پیامبری که در دنیا ، جسمانی به قرب الی الله عروج کرد پیامبرعظیم الشأن ما ؛ محمد مصطفی(ص) است و ایشان امت خود را به عالم قرب میخواند و میفرماید فقط با نماز میتوانید بیایید. امیدوارم خداوند چنین نمازی که لیاقت عروج پیدا میکند را به ما عنایت فرماید.انشاءالله
از آنجائیکه عدد 17 در واقع 7 روی 10 است ، توضیحاتی پیرامون عدد 7 در زیرآمده است:
سوره مبارکه حمد و عدد 7
غیر از سوره مبارکه حمد( که7 آیه دارد و این سوره ، کلّ محتوا و کلّ باطن قرآن را در بردارد و آیات سبعه نامیده شده است.سبع مثانی یعنی 14 تا میباشد) در معانی و صورتهای مختلف در آیات قرآن نیز عدد7 به نام سبع آمده ؛ ازجمله طبقات دوزخ درسوره مبارکه حجر آیه43 و44 " و انّ جهنم لموعدهم اجمعین .لَها سَبعَة ابوابٍ،لِکُل بابٍ مِنهُم جزءٌ مقسوم"دوزخ هفت طبقه دارد که هر طبقه آن بر روی دیگری قرار دارد و نامهای آنها از این قرار است: 1- جهنم2- سقر3- لظی4- حطمه 5- سعیر6- جحیم7- هاویه.
-در سوره مبارک کهف آیه 22 به اعتباری اصحاب کهف را 7 تن میفرماید. و یقولونَ سبعة و ثامِنهم کلبُهم، گفته میشود 7 تن بودهاند که هشتمی سگ آنهاست.
- برای عذاب قوم عاد، خداوند درسوره مبارکه الحاقه (آیه7) فرمود: سخّرها علیهم سبع لیالٍ وثمانیة ایام حسوماً ، مسخر کردیم بر آنها عذاب را هفت شب و هشت روز .
- در خلقت هفتگانه زمینها و آسمانها که میفرماید :.هو الذی خلق لکم ما فی الارض جمیعاً ثم استوی الی السماء فسوایهنّ سبع سماواتٍ و هو بکل شیءٍ علیم(سوره مبارکه بقره آیه 29 ) او خدایی است که همه آنچه از نعمتها در زمین وجود دارد برای شما آفریده، سپس به آسمان پرداخت و آنها را به صورت هفت آسمان مرتب نمود و او به هر چیز آگاه است.
عدد 7 در انجام فریضة نماز
*در نمازهای واجب کمتر از دو رکعت نداریم و در هر رکعت یکبار سوره مبارکه حمد خوانده میشود ، هر رکعت 7 آیه؛ دردو رکعت: دو تا هفت تا یعنی 14 آیه سبع مثانی خوانده میشود.
*در هرسجده نماز؛ هفت موضع بدن باید روی زمین بیاید (پیشانی-دو کف دست-دو سرِزانو-دو سرِانگشت پا) هر دو سجده، یک رکن حساب میشود ، پس دو تا هفت تا ، 14 تا میشود.
* نماز صبح دو رکعت است.عددابجد دو به حروف برابر 10 میشود و عدد10 ، همان گنج 4 روی10 و باطن سبع مثانی یعنی وجود مقدس 14 معصوم(ص) است. به یک قول هم نماز صبح متعلق به امام حسین(ع)است که خود ، پنجمین معصوم میباشد و با 9 ذریه معصوم(ص) در بطن مبارکش میشود 14 (14=9+5)
*نماز ظهر و عصر و عشا 4 رکعت دارند ، و این عدد ، همان گنج اربع (10=4+3+2+1)یعنی همان نورٌواحد(ص) و گنج 14 معصوم(ص) است، و نماز مغرب 3 رکعت است که حقیقت کلّ اسرار باطن اعدادروی سه عدد میباشد و عدد سه ، رمز همهی نمازهاست و همهی نمازها در نماز مغرب قرار دارند که ظرف افول نور خورشید ولایت و رسالت است .
عدد ابجد کلمه آب =3 شد و عدد ابجد کلمه الف(=111)+حرف با(=3)برابر 114( مساوی کلّ سورههای مبارک قرآن کریم است) و در آیه 30 سوره مبارکه انبیا آمدهاست: و جعلنا من الماء کلّ شیءٍ حی (همه چیزها زنده شده است از آب) . یعنی قرآن ، جان آب و شستشو دهنده ظلمات از نور و شوینده حیوانیت و تبدیل آن به انسانیت (در واقع انسان کامل ) است.
جالب است بدانید که نماز مغرب متعلق به خانم دو عالم فاطمه زهرا؛ سیدة نساءالعالمین است او که ظرف مغرب افول دو خورشید رسالت و ولایت است. اگرجایگاه عددی الف را بنویسیم میشود 30 + جایگاه عددی حرف "با"میشود 3 ، بنابراین 30+3=33 .عدد 33 (=جایگاه عددی " آب " ) برابر جایگاه عددی نام مبارک زهرا(س) است. جمع ارقام 33 میشود 6 (6=3+3) ( 6 برابرایام خلقت کلّ دنیا). و عدد ابجد حروف سیُ سه =135 میشود که برابر با عدد ابجد نام مبارک فاطمه(س) است.
این جان و باطن نمازهای واجب است که باید قدر بدانیم و تا عظمت را درک نکنیم ، معنا را نمیفهمیم و پیامبر(ص) در عظمت نماز فرمود : الصلاة عمود الدین ، نماز ستون دین است. الصلاة معراج المؤمن ، نماز (آسانسور) عروج مؤمن است. نماز ، صورت انسان کامل است.
معنی عددی کلمه هفت
عدد ابجد کلمه هفت=485 است که برابر با عدد ابجد نام مبارک خدای مهربان به نام متطول یعنی ای کسی که حمدتو ، عظمت تو، قدرت تو ، رحمت و تمام اسماء و صفات تو بر همهی مخلوقاتت کشیده است. مثل ایام هفته که ما دایماً در هفته غرق هستیم و هرگز نمیتوانیم از آن خارج شویم. جایگاهعددی کلمه هفت= 44 است که برابر با عدد ابجد کلمه مَد میباشد و مد یعنی ادامهدار و دایمی .
همانطور که از ظاهر و باطن معنا ، مد را میبینیم (مثل 7 روز هفته)، معنای دیگر مد ، مثل علامت بالای حرف الف (آ) و اسم مبارک سرمد یکی از اسماء نورانی خداوند است. و قرآن (تنها کتابی که کلام الله است) در عدد7 آیه سوره مبارکه حمد غرق است. یعنی حمد ؛ مَدِّ بالای همهی کتب آسمانی میباشد. و وجود مبارک پیامبراکرم(ص) هم که حامل و آورنده قرآن مجید و خود ، صاحب باطن سبع مثانی میباشد، در خلقت، جلوهی اسم مبارک سرمد پروردگارعالماست. اگر ارقام 485 را با هم جمع کنیم میشود17 یعنی هفت روی ده ، باطن حمد الهی و باطن ربیع در روز تولد پیامبر(ص) و امام صادق(ع)(در17ربیعالاول) و نیز 17 رکعت نماز روزانه (خوب دقت کنید) .
17 ، جایگاه عددی حرف(ف) است که عدد ابجد آن برابر80 بوده و از طرفی عدد ابجد"وجه الله"=80 است ، یعنی نماز ؛ وجه الله باطنی وربیع ؛ وجه الله ظاهری است. عدد ابجد کلمه "سبع" (عدد هفت به عربی) میشود 132 که برابر با عدد ابجد نام مبارک محمّدص) با حرف (م) مشدد ، در واقع بقول قرآن کریم سبع مثانی یعنی باطن حمد و7تا ، 2تا میباشد. نام آسمانی پیامبر(ص) ؛ احمد(ص) و نام زمینی ایشان ؛ محمد(ص) است که ریشهی هر دو نام مبارک ، حمد میباشد پس آقا خود ، صاحب 2 تا 7 تا یعنی سبع مثانی است.
با معنایی که در جایگاه عددی کلمه هفت(=44) شد چه زیباست که در عظمت نماز خوب فکر کنیم ، زیرا که نماز ، مقام سرمد همهی عبادات است.
هر روز از هفت روز ایام هفته به یک یا چند معصوم(ص) تعلق دارد. چنانچه هفته ، 7 روز است اما به14 نور مقدس(ص) متعلق است ، اگر خوب توجه کنید هفته به عدد، تا 5 یعنی پنجشنبه خوانده میشود یعنی عدد14 در جمع ارقامش میشود 5 (5=4+1). جالبتر اینکه روز اول هفته (شنبه) ، متعلق به وجود مبارک حضرت محمد(ص) و روز آخرهفته (جمعه) ، متعلق به وجود مبارک امام زمان(عج) به نام (م ح م د) است ، پس کلّ هفته در باطن ، بین دو نام مبارک محمد(ص) قرارگرفته که در ریشه ، همان 2 تا حمد میشود یعنی 2 تا 7 تا ؛ سبع مثانی!
اما اگر در کلمه"سَبُع" دقت کنید(همان حروف کلمه سبع است) این کلمه یعنی درنده و صفت حیوان درنده به معنای حرام گوشت است.چرا ! چون در هفت ماند و در مثانی، ورود ندارد . پس جهنم هم هفت طبقه یا دَرَکه دارد زیرا جهنمیان در حیوانیت ماندند که جایگاهشان در طبقات هفتگانه جهنم است. پس بکوشیم به شکرانه نعمت عظمای وجود مقدس 14 معصوم(ص) که ریسمان حبل الله هستند ، دایماً تمسک داشته باشیم و از خداوند کریم بخواهیم که آن و لحظهای ما را به خودمان وانگذارد.آمین.
منبع: سایت لب الالباب(عذرا شفایی)