شین،حرفِ جامع است زیرا عددابجد شین=360 میشود و هر دایرهای 360 درجه دارد پس 24 ،برابر کلّ درجات دایرهی هستی است. یعنی در این دنیا باید مخلوقات به تمام درجاتِ24 ساعت عمر خود برسند. عدد کلمه احاطه=24 است،پس عدد24 احاطهی وجودی ، ظاهری و باطنی به تمام مخلوقات مخصوصاً انسان دارد.
همچنین 300 ، برابر است با عدد ابجد کلمه صراط ، که باید همه انسانها در دنیا صراط را بشناسند و رهرو صراط مستقیم باشند و آن ، راه ندارد مگر آنکه استقامت و صبر و بردباری داشته باشند. جالب است که 14 حرف از حروف مقطعه در قرآن کریم ، بدون تکرار است و اگر این حروف کنار هم نوشته شود ، میشود : صراط علی حق نمسکه ! که نتیجه شناخت صراط واقعی است.
از طرفی 300 ، برابر است با عدد ابجد کلمه فکر ، که خداوند کریم فکر را مخصوص انسان قرار داد و در کلام الله مجید بارها دعوت به تفکر و تعقل فرمود. فکر و اندیشه صحیح باعث اکتشافات و اختراعات و زندگی کردن به شیوه صحیح است . و 300 ، برابر با عدد ابجد کلمه منیر است یعنی از ظلمات خارج شده و به وجودی که خود ، منبع نور است تبدیل میشود تا لباس مؤمن بپوشد ، که درواقع تولد واقعی و حقیقی انسانهای قبول شده درگاه خداوند متعال است. جایگاه عددی کلمه منیر=57 است که برابر با جایگاه عددی کلمه طهارت میشود و این نهایت کمال انسان است. جایگاه عددی کلمه صراط و کلمه فکر با هم برابر است (=48) که 48 ، برابر با جایگاه عددی کلمه فاتح میباشد. پس اگر این مهندسی عملی برای هر کس میسر شود ، پیروز دنیا و آخرت است و چنان تسهیلاتی برای خود میفرستد که هرگز فقیر نمیشود.
جالب است که این افشاگری ، هم مرتبه طولی است و هم عرضی . در طول به عدد 300 نشان داده شد و سیصد به حروف در عرض ، معنا را افشا میکند. چنانچه عدد ابجد سیصد=164 که برابر با عدد ابجد کلمه نقطه است و خلقت ، از نقطه ارض شروع شد . واقعا مهندسی خلقت ، همه در نظم خاص خود ظاهر شدهاست که در جمع ارقام 164 به عدد 11 میرسیم (11=4+6+1) که برابر عدد کلمه حج و هو است و در جمع ارقام 11 به 2=ب میرسیم (2=1+1). آیا همهی این زیباییها ،افشای توحید و همه ، معرفت ذات اقدس هو الله احد نمیباشد ؟!
خوب دقت کنید ! در نقطه ، به باءِ بسم الله رسیدیم. جایگاه عددی کلمه نقطه {که در عدد ابجد با سیصد برابر بود(=164)} 47 میشود که برابر با جایگاه عددی نام مبارک امام حسین(ع) و امام رضا(ع) است {نقطه= 47= حسین(ع) =رضا(ع)} ، همان جان دو محوریتی که افشاء نزولات از گنج عشر به عالم ارضی و عروج از گنج رضا به عالم قرب ، همهی اسرار افشاء عدد جامع 24 و حقیقت نظام مهندسی به عدد 2 میباشد. جمع ارقام 47 برابر 11 میشود(با همان معانی ذکر شده از عدد 11) و جمع ارقام 11 برابر 2=ب را آشکار میکند.
اما خود عدد 47 : در تولد مولود انسانی ، هر جنین در شکم مادر ، یک دورهی 40 هفتهای را طی میکند تا به کمال بلوغ جسمانی برسد و تولد پیدا کند، یعنی 40 تا 7 تا که میشود 280 روز . پس مهندسی خلقت یک نوزاد از نقطهی نطفه بر دو محور گنج عشر اباعبدالله الحسین(ع) و محوریت عروج رضا(ع) به تکامل ظاهر و باطن میرسد و خداوند در 4 ماه و 10 روز جنین ، از روح نورانی خود به او میدمد (انّی نفخت فیه من روحی) تا مخلوق با سرمایه کامل و دست پُر به دنیا قدم گذارد و در دنیا که محلّ افشاء همهی مقامات باطنی اوست در تحت هدایت ولایت کبرای ائمه معصومین (ص) و کتاب نورانی قرآن و با محبت و زحمات والدینش به تکامل بلوغ جسمانی و روحانی برسد.
وقتی ظرف عمر انسان پُر(تمام) میشود به نقطهی انتهای عمرش میرسد البته این نقطه انتها با نقطه شروع خیلی تفاوت دارد. خداوند متعال درآیه 54 سوره مبارکه روم میفرماید: الله الذی خلقکم مِن ضعفٍ ثمّ جعل مِن بعد ضعفٍ قوّةً ثمّ جعل مِن بعد قوّةٍ ضعفًا و شیبة... . پس فرمود که من شما را در ضعف تولد کردم و به قوه جوانی رساندم و از آنجا دوباره به ضعف پیری میرسانم... (که همه ، حکمت آن حکیم محض است). اما ضعف اول با ضعف آخر تفاوت دارد مثل نقطهی نطفه در اول و رسیدن به نقطه انتها که مرگ است. زیرا همانطور که متذکر شدم در نقطه اول خداوند ، بالقوهها را کامل به ما عطا فرمود که با قدرت یافتنمان تحت رهبری ولایت کبرای معصومین(ص) و قرآن کریم (اگر به خوبی استفاده شده باشد) بالفعل میشود ، آنگاه به شاخه و برگ و سبزی و در نهایت به گل و میوه میرسد.حال که دوباره خزان میآید بعد از این بهار بالقوهها به صورت میوههای دانهدار چیده میشود و دانهها ، سرمایههایی هستند که گنج بالقوه را برای باغِ همیشه بهار بهشتی به میوه تبدیل میکنند ، میوههای بیهستهای که تمامی ندارد زیرا آنجا فقط استفاده با لذت است و زحمت دیگر تمام میشود.
پس بعد از ضعف اول به قوّه رسیدیم (جایگاه عددی کلمه قوه=30 =یک و عدد ابجدش 111 =الف است)، عدد یک ِ قامت انسانی ما به تمام و کمال بالقوه ، مستقیم میشود و در تحت تعلیم و تربیت ، علم و کاردانی به صورت و سیرت انسانی ظاهر میشود و آنگاه ازدواج ، ظاهر شدن نسل و خلاصه آثار رفتارها و کردارها و تمامی باقیات صالحات ، صِفرهای بالقوهای میشود که در پیشاپیش عدد یکِ وجود ما ظاهر میشود. حال آن آثاری که خداوند در آیه 12 سوره مبارکه یس فرمود: ...نکتب ما قدّموا و آثارهم ... از بعد از نقطهی انتها ، ظاهر میشود(الی یوم القیامه) . فقط خدا میداند که پیشاپیش یکِ وجود ما چقدر صفر ، به عمل ما قدرت میدهد که نتیجهاش میشود جنّات تجری مِن تحتها الانهار ! (اللهم الرزقنا) قابل توجه است که خداوند کریم این سفره کرامتش را چگونه برای مخلوقش پهن کرده که اگر شاکر باشند تمام نشدنی است و الی یوم القیامه ادامه دارد. امیدوارم که ما از شاکران باشیم.
منبع: سایت لب الالباب(عذرا شفایی)